IT-Diensten

HCTbv kan als geen ander detachering voor u verzorgen. Of het nu om een kortlopend detacherings-project gaat of een detacherings-project voor bepaalde tijd. Wij zorgen voor de juiste ICT-medewerkers.

Voorbeelden van detachering:

- opzetten en onderhouden van een magazijn
- ondersteuning van een eerste, tweede of derdelijns helpdesk
- ondersteuning bij verhuisprojecten

Waarom detacheren via HCTbv ?

- alle mederwerkers zijn in bezit van een VOG (verklaring omtrent het gedrag).
- alle medewerkers krijgen een interne training van ongeveer twee maanden, waardoor:

* kwaliteit gegarandeerd is
* de basis- en huisregels goed bijgebracht worden
* bijscholen vooraf plaats kan vinden.

Innovatie

HCTbv is steeds meer betrokken bij marktgerichte innovaties. Wij verkennen continue de markt en nemen de wensen van onze klanten hier uiteraard in mee. Zo kunnen wij onze klanten gedegen advies uitbrengen.

Wij hebben diverse klanten geholpen bij het opzetten van innovatieve plannen en/of het uitwerken hiervan waarbij bijvoorbeeld de oog voor veiligheid hoog in het vaandel stond. Uiteraard zijn de mogelijkheden eindeloos.

Zelf hebben wij gewerkt aan een innovatieplan, waarbij datadragers op een veilige manier vernietigt kunnen worden in de omgeving van de klant. Wij hebben dan ook met trots een mobiele schredder ontwikkelt. Deze schredder kan alle datadragers vernietigen.

Migraties

HCTbv heeft al verschillende migratie projecten gerealiseerd voor toonaangevende bedrijven en overheidsinstellingen van 50 tot 5000 werkplekken. U kunt hierbij denken aan het volledige migratie traject, dus vanaf het leveren van nieuwe apparatuur tot en met het afvoeren en transporteren van uw afgeschreven ICT apparatuur of aan een deeltraject daarvan.

Naar aanleiding van een kosteloos bezoek aan uw bedrijf brengen wij u een advies uit over de migratie en stellen wij een plan van aanpak op. Aan de hand van dit plan kunnen wij u de juiste detacheringsmedewerkers leveren.

Uiteraard is het ook mogelijk om direct en/of ter plekke een aantal flexibele medewerkers te leveren. Zij hebben een gedegen ICT opleiding en zullen met zorg ieder traject van uw migratie kunnen doorlopen.

magazijnbeheer

…..

Projecten

Op korte termijn gaat u starten met één of meerdere ICT-project(en) waarvoor u te weinig ‘eigen’ personeel heeft ?

Schakel voor uw ICT-projecten HCTbv in. Het scheelt u veel werk.

Door jarenlange ervaring met ICT-projecten kunnen wij u medewerkers aanbieden voor diverse projecten, maar uiteraard ook voor het opzetten en onderhouden van een magazijn of het ondersteunen van een eerste, tweede of derdelijns helpdesk hebben wij de juiste ICT medewerkers.

Waarom een detacheringproject via HCTbv:

- U hoeft geen wervingsacties uit te voeren

- U heeft de garantie de juiste IT-projectmedewerkers te krijgen

- U kunt bij onvoorziene werkzaamheden terugvallen op HCTbv

- U hoeft geen vaste krachten te belasten

- U hoeft geen interne projecttrainingen te verzorgen

Interne training medewerkers:

De ICT medewerkers krijgen, voordat zij op een project geplaatst worden, interne training van ongeveer 2 maanden. Tijdens deze training kunnen wij de medewerks inschatten op hun kwaliteiten en indien nodig bijscholen. Hierdoor garanderen wij professionele werknemers die op enthousiaste en flexibele manier bij u te werk kunnen gaan.

Verhuizingen

Bij interne of externe verhuizingen van uw organisatie komt behoorlijk veel kijken. Er moet aan alles gedacht worden om de organisatie en uw medewerkers weer binnen een korte periode goed te laten functioneren in de nieuwe situatie.

De verhuizing van uw netwerk, servers, systemen en printers speelt daarbij de belangrijkste rol, immers zonder deze middelen kunnen de medewerkers tegenwoordig niet meer functioneren.

Voorbeelden van diensten voor bedrijfsverhuizingen:

- de gehele of gedeeltelijke IT-verhuizing

- het trekken en wegwerken van de bekabeling

- het aanleggen van de infrastructuur

- het aansluiten van de telefonie

- het verhuizen van de servers

- het testen van het netwerk.

Om voor alle partijen duidelijkeheid te scheppen en niet voor onvoorziene verhuiskosten te komen staan, maken wij samen met u vooraf een plan van aanpak. Wij garanderen dat u met een gerust hart kunt gaan verhuizen !